Om A-Lind

A-Lind tillverkar och säljer inredningsprylar, smycken, kläder, assossearer mm. Både nytt och återbrukat material används.
Jag säljer även helt nytillverkade saker från andra tillverkare via www.finfinbox.se.

Eftersom teknik är ett hett intresse så 3D-printar och 3D-ritas det också. Se respektive kategori i nätbutiken. Ju större kunskapen blir desto fler roliga produkter kommer att erbjudas.

Utbildningar erbjuds inom olika kunskapområde såsom wordpress, woocommerce, likabehandling. Mer kommer efterhand som jag summerar ihop mina kunskaper.

Företaget håller även på att lära sig lite robotteknik med bl.a. Arduino och Raspberry Pi. Senare kommer vi att erbjuda kurser även inom detta.

Behöver du sömnadstjänst eller vill få ett litet parasoll omklätt? Kontakta mig.

Eftersom jag i nuläget även har en heltidsanställning så tillverkar jag produkter och tar emot beställningar i mån av tid. Tveka inte att höra av dig om du har ett intressant uppdrag, vill komma med feedback, vill nätverka eller bara vill veta mer om mitt företagande eller mina produkter.


Företaget drivs som enskild firma. Innehar F-Skatt.


Utbildningar:

  • Beklädnadsteknik
  • Systemintregratör  Ex på innehåll: Almgoritmteori, C-programmering, Linux, Novell Netware, Windows 2000, Ellära och elektronik, Digitalteknik, Webservrar, SQL-server, DOS mm
  • Barn- och ungdomspedagogisk examen med inriktning på förskollärare (Innehar legitimation.)
  • Ett antal fackliga utbildningar (Arbetade som förhandlare och HSO i ca 6 år)

Följ A-LindFacebook för att hålla dig uppdaterad på nyheter mm.


20170204_183557

”Lusten och viljan att ständigt lära nytt är det som driver mig framåt. Att inte begränsa mig till fåtal saker
är ibland rena förbannelsen men är samtidigt det som ger mig livsglädje och lusten för skapandet. Att kombinera mina olika kunskaper ger mig de där små extra utmaningarna att tänka utanför ramen eller skärmen.”
Agneta Lind 2017-02-04

 

Kommentera